Om oss

VEM Bygg AB är det breda företaget som utgår från Ronneby Kommun men även i Blekinge - Kalmar – Skåne Län som löser kundens alla problem. Vi bygger hus från grunden, renoverar och bygger till.

Företaget bildades 2018 av far Blerim Shala och som innan dess har drivit enskild firmor i 10 år , bygg och entreprenad vid sidan om heltidsanställning.

Vi bygger för dig

Du som kund är naturligtvis den viktigaste för oss. Utan nöjda kunder står vi oss slätt. Därför strävar vi alltid efter att tillgodose dina krav så att slutresultatet blir som du har tänkt dig.

Att vara flexibla och kunna ändra på saker under arbetets framåtskridande enligt dina önskemål är en viktig del för att lyckas med vårt uppdrag. Inget projekt är för litet för oss. Vi tycker det är lika viktigt att hjälpa en kund med att byta ett fönster som att göra en större tillbyggnad för en annan.

Vad tycker våra kunder?

"Sommaren 2018 köpte jag ett sommarhus vid havet med stort restaureringsbehov. Huset behövde bland annat, för att bli funktionellt, helt ny planlösning. Detta innebar till att börja med rivningsarbete och därefter total uppbyggnad med blandannat nya väggar, nytt kök, nytt trapphus, trappa, installation av fönster och skjutpartier. I stort har ett nytt hus byggts.

För projektet anlitades VEM Bygg och sedan hösten 2018 har företaget med Blerim Shalasom byggledare ansvarat för arbetets framfart. Han har drivit arbetet med stort engagemang och kunskap och nu, januari 2019 är huset heltfärdigställt invändigt och VEM Bygg fortsätter nu med ledning av utvändig restaurering.

Utan Blerims kunskap, professionella arbete och råd, hade jag aldrig rott projektet i hamn. Jag kan varmt rekommendera VEM Bygg."

- Ulrika Sjöberg, Millegarne

Arbetsgivarintyg för Blerim Shala

"Han har jobbat med mig och åt mig till och från sedan 2007. Med de flesta momenten i husbyggnation.

2007-2012 Så byggde vi skolor och äldreboende som han var med på.

2013- 2017 har vi byggt 245 st lägenhets i Växjö med platsgjuten btg stomme.

Där har han arbetat med:
-Vägg form
-Valvning
-Yttertak-Gipsning
-Inredning
-Fasad arbete panel och skivor.

2016-2017 på 55st lägenheter var han lagbas.

Blerim är drivande och planerar sina jobb bra."

- Niklas Bertilsson

"VEM Bygg har utfört ett stort bygguppdrag på Hallonet 9, Påtorpsbacken 1. Nybyggnation av 200kvm trähus enligt egen ritning, 40kvm garage, anlagt tomt med egen gjuten betongmur längs hela tomten. VEM bygg kom inte efter stommen var rest och gjorde färdigställandet och finishen. Detta har inkluderat extremt många moment som har krävt en stor yrkeskompetens, erfarenhet och bredd.

Det har varit till allra största belåtenhet. Det hade aldrig blivit så här bra utan VEM byggs kompetens och engagemang. Vi är särskilt nöjda med den totala dedikeringen från Blerims sida som betytt att han både agerat som rådgivare och utförare. Han jobbar som tre personer med en härlig energi och glimten i ögat. Vi kan bara ge våra varmaste rekommendationer."

- Anna och Christian Yng, Ronneby

Några av våra projekt

Kontakta oss